Home Gaming News ESL IFNG @ Hollywood Multiplex

ESL IFNG @ Hollywood Multiplex

by KrieppeN

Prima editie ESL Intel Friday Night Game organizat de Electronic Sports League (ESL), Intel si Razer a avut loc cu ceva timp in urma, in data de 10 Octombrie 2008 la Hollywood Multiplex din Mall Vitan, Bucuresti, urmatorul urmand sa aiba loc pe data de 31 Octombrie 2008.

Am fost acolo inca de la inceput, in faza de “proiect” daca pot zice asa. Am fost la sediul Kick Off, cei de care apartine ESL Romania, si am ajutat la instalarea jocurilor, mai ales a Steam-ului, pentru care am si fost chemat. Mihai “MoD” Mihalcea, ‘seful’ ESL Romania a fost foarte increzator in ceea ce urma a fi evenimentul ESL IFNG, el fiind organizatorul a ESL Arena, din luna Mai a aceluiasi an care a avut loc in cadrul CERF 2008 la ROMEXPO.

Dupa ce am montat toate pc-urile, am setat serverul de Counter-Strike si am facut teste de sunet, si de video pe “panza” din cinematograf, am asteptat cuminti echipele ce urmau sa vina, cu tot cu publicul sustinator.

Cu mic, cu mare sala s-a umplut, spectatorii fiind inarmati cu cutii de cola si floricele, urmarind meciurile de DotA, FIFA si Counter-Strike.

Primul meci a fost cel de WarCraft 3 – TFT DotA dintre neXtPlease! si asdf, scorul final fiind 1:1. Primul meci a fost foarte tensionat, mai ales ca cei de la asdf au avut pick-uri destul de bune, cele mai multe fraguri fiind facute de bufni si dReaMs care au avut Visage si Dragon Knight si au dominat destul de lejer.

Evenimentul a continuat cu jocul FIFA, intre doi foarte buni jucatori de FIFA din Romania, macs si BeBe, amandoi fiind reprezentanti ai echipei neXtPlease! Castigatorul ESL EPS a fost BeBe, castigand cu scorul de 3:1.

Dupa meciul official, cu ocazia Preliminariilor pentru Campionatul Mondial de fotbal 2008 unde joaca Romania cu Franta, cei doi jucatori s-au gandit sa faca o mica simulare, pe calculator. BeBe alegand sa joace cu Romania iar macs cu Franta.

Imediat dupa jocul de FIFA, a urmat cel de Counter-Strike, unde s-au intalnit doua dintre cele mai bune echipe din Romania, The Elder Gods (TeG) respectiv HellGaming (HG).

Harta de_tuscan a fost una destul de dificila deoarece echipele n-au mai intalnit-o pana acum in competitii, ea fiind una relativ noua pentru ambele echipe.

Scorul final a fost 16:2 pentru TeG. Dintre cele doua echipe fiind singura care s-a antrenat pe harta

de_tuscan iar asta s-a vazut.
A urmat, mai apoi un meci demonstrativ, pe o harta aleasa de public (de_inferno), unde s-a vazut clar faptul ca HG a dominat, ei castigand cu scorul de 16:8.

Concluzie:

“A fost bine aici la noi la iesele aka clanabeis”.

A fost un eveniment bine organizat, destul de mediatizat (ProTV, ProSport) si astept sa vad cum se va desfasura cel de la Constanta, din 31 Octombrie.

Mai jos aveti cateva poze facute in timpul evenimentului

Am aparut si pe “panza” de la Hollywood Multiplex 😀

Cu Tezeu la ESL IFNG (HellGaming.ro)

neXtPlease! si asdf pregatindu-se de inceperea meciului (DotA)

Primele stiri si poze de la IFNG – Bucuresti

You may also like

9 comments

CyclopP 12/10/2008 - 12:07 PM

Bine tu tati ! Felicitari !

Reply
swaMp 12/10/2008 - 1:17 PM

Felicitari, si se pare ca acest eveniment te-a cam facut sa uiti de anumite lucruri…

Reply
KrieppeN 12/10/2008 - 1:59 PM

Oh… Imi cer scuze dar IFNG-ul m-a prins rau si nu prea am dormit pe acasa zilele astea. La multi ani si tot ce-ti doresti! :X

Reply
MoD 13/10/2008 - 8:43 AM

Mdeah… aici la noi la clanabaice e ok… sunt competitivi baietii dupa cum vezi, nu ne-au facut probleme de cand joaca dar nu poti sti niciodata ca doar e o zicala: Risti si castigi!

Reply
KrieppeN 13/10/2008 - 2:00 PM

HAHAHAHAHHA ! Adevarat graiesti! :))

Reply
pZq 13/10/2008 - 8:15 PM

Frumos rau :X GG 🙂

Reply
Andu 14/10/2008 - 1:01 AM

felicitari pentru evenimentul organizat, stiu cata munca e implicata in asa ceva.

ps. editeaza-ti sectiunea de about!

Reply
Eugen 14/10/2008 - 12:25 PM

mai prind bine in viata unele bucurii si relaxari, fir intins – dar nu cel de la narghilea, batrane :*

Reply
ESL Admin Luk 14/12/2008 - 2:47 AM

buna treaba..Sarbatori Fericite! si sa ne vedem si la anu

Reply

Leave a Comment