Home Personal Gata, mi-a ajuns!

Gata, mi-a ajuns!

by KrieppeN

Mi-am revenit, in sfarsit, m-am regasit!

As putea spune ca au fost printre cele mai urate doua luni din viata mea. Nu stiam ca voi mai putea fi in stare sa tin la cineva, chiar daca de fiecare data am zis: “Nu! Gata, mi-a ajuns!”.

Si culmea, toata magaria si toate suferintele si dezamagirile se intampla din cauza mea, pentru ca eu inca mai cred in oameni, pentru ca am crezut intotdeauna ca un om se poate schimba, doar daca vrea.

Eu n-am reusit niciodata sa ma schimb. Am ramas acelasi naiv, din pacate. Am incercat sa arunc prostul si a mers, insa doar pentru o perioada. Mi-am schimbat comportamentul atunci cand am observat ca trageam la o caruta “hais” si ea “cha”, si totusi mergeam inainte.

Si, desi suntem oameni, suntem mamifere, inauntrul nostru suntem niste animale care raspund instinctiv atunci cand vine vorba de ceea ce ne dorim mai mult, ceea ce vrem cu adevarat.

“Scopul scuza mijloacele”, intr-adevar. Poate ca pentru mult timp suntem tari, pe pozite, gandim rational, suntem realisti si vedem paharul in ansamblu, pana la un anumit punct. Atunci pocnim, atunci rabufnim si nu mai suntem nici rationali si nici realisti iar saracul pahar nu mai are importanta, ci continutul.

Nu as vrea sa inchei asa, sec, insa am gresit fata de mine foarte mult timp, si mi-a ajuns.

Din pacate, nimic nu este ceea ce pare a fi.

Nu regret nimic, nu am de ce, a fost asa cum am vrut eu, pana la un punct, cand n-a mai depins de mine, parte pe care o voi uita.

Viata e greu, lumea e rau.

You may also like

3 comments

kNdpP 27/08/2013 - 1:55 AM

Frumos , viata e greu , lumea e rau :-)) }{

Reply
KrieppeN 27/08/2013 - 1:10 PM

Da… }{

Reply
d3s!Re 03/09/2013 - 1:27 AM

Hey! Stop this shit! Bunele si relele ne fac cine suntem! So rock it on baby!!

Reply

Leave a Comment