Home Blog BeLePe douăzeci și patru sau #BLP24H

BeLePe douăzeci și patru sau #BLP24H

by KrieppeN

H-ul nu este silențios ca-n franceză. Face parte dintr-un plan măreț, plan pe care nu l-a putut pune în aplicare până acum sau pur și simplu nu a vrut ori a așteptat momentul oportun pentru acel H. Pentru că H-ul din tag-ul evenimentului are o însemnătate.

A fost primul BLP la care ne-am putut juca mai bine de 24 de ore. Și de acolo vine acel H. De la hour sau oră, în română. S-a stat mai bine de 24 de ore în același loc, Qreator by IQOS. Un loc magic. Nu doar arhitectural, că nu vorbim de arhitectură ci mai degraba de ceea ce reprezintă el în 2019: un hub, un reper pentru toti cei care vor să-și întâlnească idolii (sau, na, oamenii pe care-i apreciază) ori colegii din domeniu, oricare ar fi el: blogging, vlogging, gaming, jurnalism s.a.m.d.

Scriam acum ceva timpToma este de vină. Și nu mințeam. Tot ceea ce se întâmplă în interiorul acelei clădiri minunate timp de două zile (dar și ce arhitectură are, pfuai…) este calculat de Toma. Bine, nu spun că face el tot heavylifting-ul, că asta ar însemna ore și ore și ore… și ore de nesomn. Spun doar că este gandit de el și ajutat de echipa lui. Dar tot el e de vină!

La BLP-ul cu numărul 24 a fost ceva total… de vis. Unul dintre motive a fost că am vizionat (ma observi în primul rând, în fața lui Toma) în premieră MONDIALĂ, INTERNAȚIONALĂ (lă, lă, lă – ecou, gen. te-ai prins?) primul episod din al treilea sezon din ‘UMBRE’, sau mai scurt S3E1. Serial pe care nu-l începusem deși știam din surse de încredere că este unul tare.. iar acest episod m-a făcut să vreau să vizionez și primele două sezoane. La sfarsit am primit o borsetă pe care mai târziu am pierdut-o pe acolo. Sper c-a găsit-o cineva care chiar are nevoie și ii este utilă.

Și totuși, să revenim! Am avut ocazia să vedem ceva în premieră, ceva ce doar la evenimente gen TIFF mai poți vedea. Iar asta s-a întâmplat la #BLP24H, la un eveniment de blogging. De gaming. De vlogging și de socializare. Magic, right?

Am jucat MK11 și l-am spamat pe Gino până s-a supărat pe mine, a lăsat controllerul și a zis că nu mai joacă. Păcat, abia începusem.
Reckaze a vrut să jucăm CS:GO, iar la Nintendo am bagat un joc cu o roată. Sau cerc. Ceva rotund tot a fost.

Nu am putut fi acolo până la sfârșit (duty calls), întrucât duminică dimineață la 7 am plecat cu o mare părere de rău pentru că la 12 eram înscris la un turneu de Rainbow 6 Siege… Sorry Gino, Chineață, Mario și Dorin!

Ah, ce-am uitat să menționez este ca AUTOKLASS a venit cu un merț CLA 2019 pe care l-a pus în fața clădirii și care urma să fie dat în test drive timp de două zile (sau un weekend) campionului turneului de NFS: Heat. Cât de tare este asta?!

În concluzie pot spune că mi-a plăcut faptul că am văzut fețe noi. Si fete noi. Mă bucură că există un astfel de eveniment ca BLP susținut de branduri dar si de oameni minunați care încep să apară, să vină și să înțeleagă fenomenul.

Vrei să vezi cum a fost la #BLP24H? Apasă aici.

Abia aștept editia 25 Bloggers Lan Party! Cu siguranță ne vom vedea acolo!

P.S.: Daca am uitat ceva, editez, ce pnm. :))

You may also like

Leave a Comment