Home Actual Pă Spotify cu Podcasturile

Pă Spotify cu Podcasturile

by KrieppeN

Hello! 📢

Pentru că au aparut fooooooooooooooooooooooooarte multe podcasturi în ultimul timp, am devenit cumva melancolic și am început să urc episoade din “CHATALAIV” (2015-2016) – printre altele (vine și AMzisCAST) – unde am avut invitați de seamă, unul și unul. De la influenceri la personalități din gaming și esports, la producători și distribuitori de jocuri.

Nu crezi? Demonstrație: EpicShorty, Bobospider, R0ttby, Gannicus96, AoD, Lecturatu (Lectura de la A la Z), SoWTF, Pătru “r1d3r” Roberto, Bodea “seminte” Valentin, Colo, GEREVEU, Stefan Mihai (BlackIce343) inainte de boom cu Creepypasta, Marian ” NiGhT ” Avram (campion European la FIFA), Octav “ang” Cretu aka “Marele ang” inainte sa fie “Marele”, Vlad Zotta (Activision Blizzard), Florin “PoetuL” Iordache, MooDy, Alexandru Ion (Nexus Gaming) .. sunt doar câțiva dintre invitații care au “călcat” pragul CHATALAIV.

Așadar, te invit la ceea ce pot numi cu ușurință “primul podcast de gaming și esports din România”, așa cum pot numi cu ușurință multe lucruri și actiuni pe care le-am făcut primul. (PAM-PAM!)

Momentan sunt urcate doar câteva episoade, următoarele urmând să fie urcate în zilele ce urmează. Mă urmărești?

În caz că te întrebi “Ok, le-ai urcat… dar unde? Unde pot intra să le ascult, fierb de nerăbdare!”
Ei bine, raspunsul este: Spotifai (ma che fai? Spotify!)
Link: krieppen.com/spotify

You may also like

Leave a Comment