Home Actual Aslan (Narnia) vine la Untold!!!!1

Aslan (Narnia) vine la Untold!!!!1

by admin

Să vă zic cum a început totul…

Am primit acreditare și vom fi la Bloggers Lan Party XV ce se organizează în Cluj, în cadrul festivalului Untold. Și de când am aflat… caută cu ce poți pleca, unde poți sta. Și caută, și caută…

Am vorbit cu Walla Duo (Vlad și Ana) care au ajuns în Cluj pentru Untold cu câteva zile înainte și din vorbă în vorbă am ajuns la discutia pe care o are marea majoritate în cap atunci când se gândește la Cluj și Untold, venind din alt oraș: “cazare? unde?

Bun, ajunsi la subiectul ăsta, mi-au recomandat un grup (care de fapt era profil) de facebook unde aș putea găsi cazare. Ah, ce-am uitat să specific este că aveam nevoie de cazare pentru o singură zi, sâmbătă. De ce? Pentru că ajungem (eu și prietena mea, prietena mea și cu mine) în Cluj vineri, unde vom sta cu unul din prietenii mei buni și din copilărie, DJ MoonSound (în caz că ajungeti la Untold nu trebuie să ratati scena Ursus, vineri între 16:00 și 18:00 când MoonSound bagă muzică… Și ce muzicăă! Bumtzi bumtzi!). Ei (el și soția lui) aveau să plece sâmbătă dimineață, ceea ce însemna că sâmbătă rămâneam pe drumuri și ne trebuia o cameră unde ne lăsăm bagajele și unde puteam petrece în jur de cateva ore… duș și somn, no?

Până aici totul normal. Urmează să văd posturile care se fac pe acel profil și dau de o tipă învățătoare (cam pornish pentru o învățătoare) care oferea cazare. Cazarea era €100 / noapte. Discutia o aveti mai jos…

După care mi-a dat block…

Ajungem în Cluj și vă dau mai multe detalii. Probabil pe canalul meu de youtube, pagina mea de facebook sau Airwalk Media.

Ciau!

 

You may also like

1 comment

MacGyver 03/08/2017 - 8:24 PM

La ce scenă cântă Aslan?

Reply

Leave a Comment